Vakbekwaamheid vrachtwagenchauffeurs / buschauffeurs

Wij geven naast de vakbekwaamheid voor de vrachtwagen en de bus/touringcar ook les voor de nascholing code 95 bij ons op kantoor te Den Helder. Wij hebben het hoogste slagingspercentage van heel Noord-Holland voor zowel de theorie als voor de praktijk. Dus als u bij ons start bent u gegarandeerd van goed lesonderwijs en een snelle voortgang.

Onze theorielessen worden elke maan- en woensdagavonden bij ons op kantoor in Den Helder gegeven. Zodra het ene is afgerond starten we weer met een ander onderdeel. Zodoende kan elke cursist snel instappen met de theoretische vakken en alles snel afronden.

Vakbekwaamheid vrachtwagenchauffeur
Als u voor de vrachtwagen praktijkexamen gaat doen moet u in het bezit zijn van de vakbekwaamheid RVI en V2C. Er zijn drie deelcertificaten te weten RV1 (Verkeer en Techniek) en V2C (administratie) met aanlsuitend V3C (case study). De cursus RV1 richt zich in hoofdzaak op de verkeerswetgeving, verkeersregels, voertuigeneisen, belading, de functies van de motor, het luchtremsysteem, het luchtveersysteem en het oplossen van eenvoudige pechgevallen. De cursussen V2C richt zich in hoofdzaak op alle benodigde vergunningen en vervoersdocumenten, de arbeidstijdenwet en Arbo regelgeving. V3C is een case en is op aansluiting van V2C.

Deelcertificaat RV1 verkeer en techniek
Cursus inclusief studieboeken en examen € 595,-

Deelcertificaat V2C administratie
Cursus inclusief studieboeken en examen € 355,-

Deelcertificaat V3C casestudy
Cursus inclusief studieboek en examen € 205,-
Alle prijzen zijn exclusief 21% btw

Vakbekwaamheid buschauffeurs
Als u voor de bus praktijkexamen gaat doen moet u in het bezit zijn van de vakken RV1 (verkeer en techniek) en V2D (administratie personenvervoer) om deel te kunnen nemen aan het examen. Wanneer u het beroepsmatig gaat gebruiken heeft u ook V2D (study case) nodig.

Het deelcertificaat RV1 (verkeer en techniek).
Deze cursus richt zich in hoofdzaak op de verkeerswetgeving, verkeersregels, voertuigeneisen, belading, de functies van de motor, het luchtremsysteem, het luchtveersysteem en het oplossen van eenvoudige pechgevallen. Het deelcertificaat V2D en V3D (administratie personenvervoer). Deze cursussen richten zich in hoofdzaak op alle benodigde vergunningen en vervoersdocumenten, de arbeidstijdenwet en Arbo regelgeving.

Deelcertificaat RV1 verkeer en techniek
Cursus inclusief studieboek en examen € 595,00

Deelcertificaat V2D administratie
Cursus inclusief studieboek en examen € 355,00

Deelcertificaat V3D casestudy
Cursus inclusief studieboek en examen € 205,00
Alle prijzen zijn exclusief 21% btw

Het Bromfietsrijbewijs
Het Bromfiets
rijbewijs
Het rijbewijs voor personenauto
Rijbewijs voor personenauto
Praktijklessen met Honda CBF 500 ABS
Praktijklessen met Honda CBF 500 ABS
Het vrachtwagen rijbewijs
Het vrachtwagen rijbewijs
Opleiding tot buschauffeur
Opleiding tot buschauffeur
Personenauto met aanhanger, rijbewijs BE
Aanhangwagen
Chauffeursdiploma
Chauffeurs
diploma
Taxi
Basisdiploma taxichauffeur
1 daagse heftruckcursus
1 daagse heftruckcursus
Hulp bij rijangst
Hulp bij rijangst