Volledige of herhalingscursus vorkheftruck / reachtruck

U kunt kiezen uit een volledige vorkheftruckcursus, herhalingscursus of voor de nascholing. De volledige heftruck cursus is een hele dag en bestaat uit een theoretische- en praktijkgedeelte. De herhalingscursus is een halve dag en alleen theorie. Dit is voor zowel vorkheftruck als reachtruck. Voor reachtruck hebben wij geen volledige opleiding. Deze cursus wordt in Alkmaar bij verkeersschool Paul gegeven. Maar kan ook incompany gedaan worden. Vraag offerte aan info@konsum.nl.

De volledige cursus is € 217,63 inclusief pasje, certificaat, verzorgde lunch, leerboek en exclusief 21% btw
De herhalings cursus is € 147,63 inclusief pasje, certificaat, leerboek en exclusief 21% btw

Wanneer: elke derde vrijdag van de maand!

Nascholing is op basis van een volledige cursus
Bij inschrijving, minimaal 3 dagen voorafgaand aan de cursus, geeft u aan of het voor de nascholing code 95 betreft.

Inhoud
In de ochtendsessie is de theorie en wordt onder andere aandacht besteed aan doelstellingen, verantwoordelijkheid, belasten van de heftruck, veiligheids- en gezondheidsvoorschriften, laden en lossen, interne verkeersregels. In de middagsessie wordt de theoretische kennis geïntegreerd in de praktijksituatie van het bedrijf.

Duur
De training bestaat uit een theorie- en een praktijkgedeelte en is op één dag. Er van uitgaande dat er enige ervaring is. Bij  herhaling heftruck alleen de ochtend het theoretische gedeelte. Wel moet u dan uw houde certicaat kunnen tonen.

Waar
Opaalstraat 14 in Alkmaar
In overleg In-Company

Theorie en praktijk heftruck
De theorie wordt getoetst d.m.v. 50 multiple choice vragen, bij problemen met de Nederlandse taal bestaat de mogelijkheid dat de toets mondeling wordt afgenomen. De praktische deskundigheid, rij- en bedieningsvaardigheden, van de bestuurder wordt door de instructeur beoordeeld. Wanneer de cursisten een voldoende behalen voor zowel het theoretische als praktische deel van deze training ontvangen zij het veiligheidscertificaat vorkheftruckchauffeur met het daarbij behorende veiligheidspasje.

Toelatingseisen
Minimum leeftijd 16 jaar en in het bezit van een wettig identiteitsbewijs.

Bijzonderheden
Het lesmateriaal wordt samen met de bevestiging/uitnodiging voor aanvang van de cursus toegezonden, zodat de cursist zich goed kan voorbereiden. Indirect voldoet zowel werkgever als werknemer door middel van deze veiligheidstraining aan de voorschriften van zowel de Arbo-wet (Artikel 8) als het Arbo-besluit (Artikel 7.17c). Daarnaast is de theorie en praktische veiligheidsinstructies geheel afgestemd op de situatie binnen het bedrijf en de voorschriften zoals deze zijn vastgesteld door de Arbeidsinspectie. (Arbo-informatieblad 14) Alle opleidingen/trainingen van Verkeersschool Paul voldoen aan arbeids-omstandighedenregeling (Paragraaf 1.2 “Algemene bepalingen over opleidingen”).

Benodigdheden
Volledig ingevuld inschrijfformulier, mag ook telefonisch,  kopie rijbewijs of paspoort. Bij herhaling ook het bestaande vorkheftruckcertificaat. Dit mag niet ouder zijn dan 5 jaar, met uitloop van een half jaar om te herhalen.

Het Bromfietsrijbewijs
Het Bromfiets
rijbewijs
Het rijbewijs voor personenauto
Rijbewijs voor personenauto
Praktijklessen met Honda CBF 500 ABS
Praktijklessen met Honda CBF 500 ABS
Het vrachtwagen rijbewijs
Het vrachtwagen rijbewijs
Opleiding tot buschauffeur
Opleiding tot buschauffeur
Personenauto met aanhanger, rijbewijs BE
Aanhangwagen
Chauffeursdiploma
Chauffeurs
diploma
Taxi
Basisdiploma taxichauffeur
1 daagse heftruckcursus
1 daagse heftruckcursus
Hulp bij rijangst
Hulp bij rijangst