Autorijbewijs

Praktijklessen en/of simulatorlessen 
Ben je 16 jaar dan mag je bij ons al beginnen op de simulator of 16,5 jaar met autorijlessen beginnen. Ook mag je al met je 16de theorie-examen doen. Wij verzorgen naast losse lessen ook spoed- en/of versnelde opleidingen. Dit is voor iedereen die in de kop van Noord-Holland woont of in de omgeving van Alkmaar. Voor de informatie over de simulator klik dan op de button “simulator”. Naast onze schakelauto’s geven we ook les op de automaat.

Binnen twee weken je rijbewijs! of “op maat” gemaakt! 
Allereerst je theorie halen. Dat betekent dat je theorielessen bij ons kan volgen of zelfstudie. Zowel boeken als examenvragen online bij ons beschikbaar. We doen vooraf op de auto een intest van 2 uur. Hier bekijken we hoe je rijdt en hoe snel je alles oppikt. Aan de hand van deze (in)test wordt je ingedeeld voor een aantal dagen, met een minimum van 6 en een maximum van 10 dagen met aansluitend een praktijkexamen. De lestijden van je spoedopleiding kunnen varieren van 08:00 – 12:15 uur of van 13:00 – 17:15 uur. Je lest op doordeweekse dagen en/of zaterdag. Je lest alleen en niet met andere kandidaten. Je kan deze opleiding ook verspreiden over een aantal weken. Het kan  “op maat” worden gemaakt en kan ook twee uur per keer zijn. Bijvoorbeeld: op een 8 daagse opleiding wordt enkel op de zaterdag gelest. Het praktijkexamen is wel op een doordeweekse dag.

Prijzen  
Rijles 60 minuten €   41,00 
Praktijkexamen auto
Herexamen
–  225,00
– 210,00
Tussentijdsetoets
Theorieweekend
–  190,00
–  129,00

Theorieweekend
Je mag vanaf 16 jaar theorie-examen doen. Dit certificaat blijft 1,5 jaar geldig. Wij geven elke laatste weekend van de  maand een theorieweekend. Hier wordt alle leerstof besproken en er worden veel examentrainingen gedaan. Lestijden als volgt:
vrijdag van 15:30 – 18:00 uur en zaterdag 08:30 – 16:00 uur. Dit is inclusief verzorgde lunch en theorie-examenkaart twv 24,50. Aansluitend in die week theorie-examen bij het CBR in Alkmaar.
Wanneer je niet bij ons lest, maar bij een andere rijschool, mag je wel deelnemen aan het theorieweekend.

Het Bromfietsrijbewijs
Het Bromfiets
rijbewijs
Het rijbewijs voor personenauto
Rijbewijs voor personenauto
Praktijklessen met Honda CBF 500 ABS
Praktijklessen met Honda CBF 500 ABS
Het vrachtwagen rijbewijs
Het vrachtwagen rijbewijs
Opleiding tot buschauffeur
Opleiding tot buschauffeur
Personenauto met aanhanger, rijbewijs BE
Aanhangwagen
Chauffeursdiploma
Chauffeurs
diploma
Taxi
Basisdiploma taxichauffeur
1 daagse heftruckcursus
1 daagse heftruckcursus
Hulp bij rijangst
Hulp bij rijangst