SIM Auto

Op je 16e al rijles volgen op onze rijsimulator en je proefles gratis!

Proefles Gratis
Losse simulator les € 17,50 (Half uur)
Pakket van 16 lessen (8 uur) € 195,00
Leuk als verjaardagscadeau!  

Je kunt op je 16e al starten met de lessen op de simulator bij ons op kantoor in Den Helder of Schagen. Het grote voordeel is dat je dan op je 16,5 snel door kan met lessen op de auto. Je kan op de simulator in alle rust beginnen. Het is gebleken dat alle leerlingen die gestart zijn op de simulator gemakkelijk met de lesauto wegrijden op de openbare weg. Je leert op de rij-simulator alles in stappen, oftewel het RIS (rijopleiding in stappen). Wil je eerst kijken of de simulator iets voor je is? Maak dan een afspraak voor een gratis proefles van ca. 25 minuten!
Alle basisvaardigheden, verkeersinzicht en het toepassen van de verkeersregels kun je in de simulator eindeloos oefenen. Tien keer achter elkaar invoegen of tien keer een moeilijk kruispunt oversteken is in de auto nooit haalbaar maar op de simulator wel. De lessen zijn dus veel effectiever en er kan niets gebeuren als je het fout doet. Het rendement per les is dus erg hoog omdat je geen tijd verspilt door files, drukte of slecht weer.

Lesresultaten en slagingspercentage.
Alle lesresultaten worden in het systeem vastgelegd. Hierdoor kun je de volgende les starten waar de vorige les bent gestopt. Uit onderzoek blijkt dat leerlingen die op de simulator zijn gestart een 5% hogere slagingskans op het praktijkexamen hebben.

De simulator tussen je autorijlessen door
Ook als je al rijles op de openbare weg hebt, kan het handig zijn om nog eens de simulator in te stappen. Zo kun je namelijk in alle rust oefenen op de onderdelen die je moeilijk vindt. Je kunt werkelijk alles oefenen.

Waar en wanneer
In overleg in Den Helder of Schagen. Tel. 0223 – 6600 15 of 0224 – 769 019.

Het Bromfietsrijbewijs
Het Bromfiets
rijbewijs
Het rijbewijs voor personenauto
Rijbewijs voor personenauto
Praktijklessen met Honda CBF 500 ABS
Praktijklessen met Honda CBF 500 ABS
Het vrachtwagen rijbewijs
Het vrachtwagen rijbewijs
Opleiding tot buschauffeur
Opleiding tot buschauffeur
Personenauto met aanhanger, rijbewijs BE
Aanhangwagen
Chauffeursdiploma
Chauffeurs
diploma
Taxi
Basisdiploma taxichauffeur
1 daagse heftruckcursus
1 daagse heftruckcursus
Hulp bij rijangst
Hulp bij rijangst