Vrachtwagen met aanhanger of trekker oplegger CE

vrachtwagen met aanhanger 2Iedereen die in het bezit is van een geldig Nederlands rijbewijs vrachtwagen C kan starten met rijlessen op de vrachtwagen met aanhanger of trekker oplegger CE. Wij verzorgen naast losse lessen uiteraard ook spoed- en compactopleidingen, al vanaf 2 dagen. Onze vakbekwame instructeurs leiden u, met een cursus die bij u past, op tot een goede en veilige beroepschauffeur. Verkeersschool Konsum verzorgt de opleiding voor het CE-rijbewijs met een MAN bakwagen met aanhanger of MAN trekker oplegger. De aanhanger is een middenasser, een zogenaamde wipkar.

Intest 2 uur € 130,00
Eigen verklaring twv 25,80 Gratis
Opleiding van 19 uur (gemiddeld) € 1.159,00
Examen € 361,25
——————
Totaal  (excl. 0 en 21% BTW) 1.650,25
==========

Trekker oplegger Konsum bij VoortransVoor het rijbewijs CE hoeft geen theorie examen gedaan te worden. Als u slaagt voor het CE praktijkexamen krijgt u bij dit rijbewijs E achter B, dit houdt in dat u met een zware aanhanger achter de personenauto mag rijden.

Spoedopleiding CE
Wanneer u vanaf twee dagen uw vrachtwagen met aanhanger/trekker oplegger opleiding wilt volgen met het praktijkexamen is dat geen probleem. Dit kan in overleg met u gepland worden.

Compactopleiding CE
Voor diegene waarvoor de spoedopleiding geen haalbare kaart is, bieden wij de compactopleiding. Net als bij de 3 daagse wordt voor dat men aan de opleiding begint eerst een intest afgenomen. Het verschil met de 3 daagse is het aantal lesuren en de indeling daarvan. Bij de compactopleiding begin je direct met de rijlessen en met aansluitend het praktijkexamen.

Het Bromfietsrijbewijs
Het Bromfiets
rijbewijs
Het rijbewijs voor personenauto
Rijbewijs voor personenauto
Praktijklessen met Honda CBF 500 ABS
Praktijklessen met Honda CBF 500 ABS
Het vrachtwagen rijbewijs
Het vrachtwagen rijbewijs
Opleiding tot buschauffeur
Opleiding tot buschauffeur
Personenauto met aanhanger, rijbewijs BE
Aanhangwagen
Chauffeursdiploma
Chauffeurs
diploma
Taxi
Basisdiploma taxichauffeur
1 daagse heftruckcursus
1 daagse heftruckcursus
Hulp bij rijangst
Hulp bij rijangst