Wie is verkeersschool Konsum?

Verkeersschool Konsum bv is een bekend gezicht in de hele kop van Noord-Holland. Dat wij al meer dan 35 jaar rijopleidingen verzorgen moet toch vertrouwen geven.

Wij verzorgen alle rij-opleidingen van auto (zowel schakel als automaat), auto met aanhanger,bromfiets, motor, vrachtwagen,vrachtwagen met aanhanger, trekker oplegger, bus/touringcar tot aan vorkheftruck en nascholing code 95. Tevens hebben wij twee simulators voor de auto, zowel in Den Helder als Schagen. Voor de meeste opleidingen geldt wekelijkse lessen. Echter spoedopleidignen om een opleiding op maat is zeer gevraagd. Dit omdat je dan snel en veel voordeliger je rijbewijs kan halen. Voordeliger omdat je veelal minder lessen nodig hebt.

Daarnaast geven wij ook theoriecursussen voor de bromfiets, auto, vrachtwagen, bus/touringcar. Ook verzorgen wij nascholing code 95 theorie en ook de praktijk. In company kunnen wij verzorgen voor nascholing code 95, VCA of heftruck.

Wij zijn telefonisch bereikbaar, 0224 – 769 019 of 0223 – 66 0015 of per mail info@konsum.nl. Ons kantoor is geopend op afspraak in Schagen en Den Helder.

  • Wij voldoen aan de eisen, die gesteld zijn aan de (voorlopige) certificering. Op grond daarvan heeft VTL ons het certificaat ‘Gecertificeerd opleider Transport & Logistiek’ verstrekt. Via www.soobsubsidiepunt.nl kunt u SOOB-subsidie aanvragen voor diverse opleidingen.
  • Wanneer je een praktijkexamen of een theorie-examen aan wil vragen kan dit alleen nog maar door middel van je DigiD. Alleen wij kunnen theorie-examens zonder DigiD voor je reserveren.
  • Kijk naar de site 2todrive als je jonger bent dan 18 jaar en start met je autorijbewijs.
  • Per 1 januari 2016 trekkerrijbewijs.
Het Bromfietsrijbewijs
Het Bromfiets
rijbewijs
Het rijbewijs voor personenauto
Rijbewijs voor personenauto
Praktijklessen met Honda CBF 500 ABS
Praktijklessen met Honda CBF 500 ABS
Het vrachtwagen rijbewijs
Het vrachtwagen rijbewijs
Opleiding tot buschauffeur
Opleiding tot buschauffeur
Personenauto met aanhanger, rijbewijs BE
Aanhangwagen
Chauffeursdiploma
Chauffeurs
diploma
Taxi
Basisdiploma taxichauffeur
1 daagse heftruckcursus
1 daagse heftruckcursus
Hulp bij rijangst
Hulp bij rijangst